Beste service, aan de Laagste Prijs!
Gratis advies-waardebepaling.

GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN

 
pdf Terug naar zoekresultaten  
IM-1364662533

PRACHTIGE INSTAPKLARE BELETAGE
Ninove, Leopoldlaan 24

309.000 €
INGEDIEND OP 09-08-2017
Details

PRIJS BESPREEKBAAR : Deze prachtige ruime belétagewoning met zijn uitstekende ligging is gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen, winkels , nabij de Brusselsesteenweg en Ninoofsesteenweg. Zeer solide woning bestaande uit volledig betonnen constructie. Voor de woning is er een oprit die momenteel plaats  biedt voor 1 wagen, deze kan uitgebreidt worden voor het parkeren van twee wagens. De woning wordt verwarmd met centrale verwarmd met mazout.

Het woonhuis is ingedeeld op de gelijkvloerse verdieping met eens tijlvolle ruime inkomhal met achtergelegen volledig vernieuwde bureelruimte met toegang naar de tuin, de tuin is alsook bereikbaar vanuit de veranda op de eerste verdieping via een trap naar de tuin.verder is er de garage die plaats biedt voor 1 wagen , 2 bergruimten dienstig als chauffageplaats en wasplaats.

De eerste verdieping omvat een ruime hal met nieuw ingericht gastentoilet (hangtoilet met lavabo), een woonplaats, een eetplaats, een ingerichte keuken en een veranda . Er is enorm veel lichtinval in de woning op eerste en tweede verdieping door de grote ramen , ramen vooraan vernieuwd met dubbele beglazing.  De tweede verdieping omvat eveneens een ruime nachthal met nieuw ingerichte hangtoilet, 3 slaapkamers  en een badkamer met ligbad.

Verder is er een vaste trap naar de zolderverdieping waar nog enkele slaapkamers kunnen bijgemaakt worden, veluxramen zijn reeds voorzien in het dak.

Energiezuinige woning : Epc 232- kWh/m²

 

      BEZOEKEN: 129 UNIEK: 106
Contact

->   Alleen te gebruiken voor het versturen van algemene e-mailaanvragen voor en Makelaar.
Zoeken van POI's bij deze locatie
 Ninove, Leopoldlaan 24
    Zoeken POI        Afstand km         

Vertel een vriend!


->

*Verplicht

Direct URL

Hypotheek calculator