U verkoopt?

U hebt besloten uw eigendom te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt, wij begeleiden u bij de verkoop van uw vastgoed. Wij maken voor u een correcte waardebepaling, een goede prijsbepaling in overleg met u als eigenaar is onontbeerlijk en zorgt ontegensprekelijk voor een vlotte verkoop binnen een redelijke termijn.

U als eigenaar bepaalt uiteraard zelf, tegen welke prijs u uw eigendom wenst te verkopen. Wij zorgen voor de opmaak van het volledig verkoopsdossier met o.a:

  • Uitgebreide beschrijving van de eigendom
  • Aanvragen kadastrale gegevens
  • Aanvragen stedenbouwkundige inlichtingen
  • Aanvragen certificaten ( EPC, electriciteit,…)

De plaatsbezoeken met kandidaat-kopers worden door ons begeleid. De verkoopsovereenkomst wordt door ons opgesteld in overleg met de notarissen (elke partij heeft vrije keuze van notaris). Publiciteit Het onder aandacht brengen van uw eigendom is een enorm belangrijke stap in het verkoopproces, vandaar dat wij met verschillende publiciteitskanalen werken.

Wij zorgen voor een aantrekkelijke voorstelling van uw eigendom op alle relevante websites, alsook in meerdere magazines en kranten.
GROTE PUBLICITAIRE UITSTRALING.

Online publiciteit

Offline publiciteit

Reeds 40 jaar een vaste waarde in "DEZE WEEK" en iedere editie in magazine "De Goeiedag".

 

Verkoopsaffiches

Onze grote, opvallende verkoopsaffiches (driehoekspanelen) zijn nog steeds een publicitair verkoopsmedium, die veel reacties teweegbrengen.  Het onder de aandacht brengen van uw eigendom is een enorme belangrijke stap in het verkoopproces, vandaar dat wij met verschillende publiciteitskanalen werken.

Officiële documenten

Alle documenten die wij gebruiken (bijv. makelaarsopdracht, ...) zijn gebaseerd op de officiële documenten van het BIV. Deze zijn opgesteld in een duidelijke en klare taal en bevatten geen halfslachtige formuleringen, dubbelzinnigheden of 'kleine lettertjes'.

Professionaliteit draagt Immo Marc hoog in het vaandel.